Grande finale


Saran kanssa

Viisi viikkoa vierähti kuin siivillä iloisten ja ystävällisten ihmisten parissa. Eritoten mieleen jäi Suomessakin vaihdossa käynyt Sara, joka tutustutti meitä paikalliseen elämään ja hänen ystäviinsä. Kävimme Saran kanssa Navarrassa, vietimme peli-iltaa, kuuntelemassa livemusaa jne.
Sara teki meihin suuren vaikutuksen vilpittömyydellään ja ystävällisyydellään, josta olemme todella kiitollisia. Ilman häntä moni asia olisi jäänyt kokematta ja näkemättä.






Zaragozaa..

Itse Zaragoza on Espanjan viidenneksi suurin kaupunki ja siellä on noin 800 000  asukasta. Kaupunki ei tunnu niinkään suurkaupungilta vaan pikemminkin suurelta kylältä, missä elämän rytmi on leppoisaa ja iloista. 
Kaupungissa on paljon nähtävyyksiä Rooman vallan ajasta lähtien, jotka perustivat kaupungin 1300-luvulla eaa. Kaupungin nimi oli alkujaan Caesaraugusta. 





Loppuyhteenvetona voimme todeta, että todellakin kannatti lähteä vaihtoon; avartamaan maailmaa ja petraamaan kielitaitoa. Suosittelemme kaikille KSAO:n opiskelijoille kansainvälistävaihtoa, jonka mahdollistaa KSAO, Erasmus ja Otsakorpisäätiö. Apurahat riittivät hyvin lentoihin, asumiseen ja muuhun elämiseen.

Seuraavaa seikkailua odottaen Pia ja Tuuli 😉








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Acuario de Zaragoza

PuutarhateraPiaa :-)