Alku vol 2

Todella tapahtumarikas viikko ollut täällä Espanjassa 😅

Saavuttuamme Barcelonaan pääsimme seuraamaan Espanjalaisten kansallispäivän viettoa ja hetkeä ennen saapumistamme, paikalla oli ollut isot mielenosoitukset joihin oli osallistunut yli 10 000 ihmistä. Maanantaina siellä alkoikin sitten isot mellakat, että onneksi päästiin alta pois.

Sunnuntaina kun siirryimme Zaragozaan siellä olikin ison Fiestas del Pilar tapahtuman päätöspäivä. Ihmisiä oli liikkeellä todella paljon ja saimme seurata mahtavaa kulkuetta. Ilta huipentui noin 20min kestävään ilotulitukseen joka tuntui vatsassa asti.









Onneksi meillä oli reippaat, mukavat ja kielitaitoiset opet Kukka-Maaria ja Marika auttamassa meitä alun haasteissa. Kukka-Maarian Espanjan kielen taidoista oli todella hyötyä monessa paikassa, esimerkiksi Airbnb kämpän suihkuprobleemien kanssa. Suihkusta sai pieniä sähköiskuja väärien kytkentöjen vuoksi. Sähkömies kävi onneksi paikalla ja suihkuseinän asentajat tulivat lauantai aamuna ja nyt asia on kunnossa.

Maanantaina 14.10 tutustuimme opettajien johdolla Moveraan, joka on KSAO:n luonnonvara-alan yhteistyökoulu. Sen jälkeen Kia lähti Kukkiksen kanssa tutustumaan hänen työpaikalleen. Marika luotsasi Pian ja Tuulin työpaikoilla käynnit.
Saimme kyllä todella todeta, että ilman opettajien apua emme olisi pärjänneet tässä alussa. Iso KIITOS heille!!! :)


Tiistaina Pia ja Tuuli pääsivät aloittamaan työt. Päivät ovatkin muodostuneet pitkiksi kun olemme kävelleet työmatkat yhdessä vaikka työajat ovat erilaiset. Tuulin työaika on 8-16 ja Pian 9:30-18:00, joka sisältää siestan.


Kävelyä on tullut päivittäin paljon, koska olemme liikkuneet jalkaisin joka paikkaan.



Viikonloppuna tapasimme Saran joka oli Suomessa vaihdossa viime keväänä. Haimme take away ruokaa Libanonilaisesta ravintolasta ja menimme yliopiston puistoon piknikille, sen jälkeen kävimme vielä drinkeillä paikallisessa baarissa. Hän antoi meille käytännön vinkkejä ja suosituksia. Tapaamme piakkoin uudelleen.






Pia, Tuuli ja Kia













Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Grande finale

Acuario de Zaragoza

PuutarhateraPiaa :-)