Alun kommellukset

Lennot Helsingistä, Riikan kautta sujui jouhevasti ja ajallaan. Maisemat lennon aikana olivat mitä upeimmat.
                                                                             
 
Suurimman tähän astisen haasteen koimme lentokentällä, kun emme löytäneet suurelta Barcelonan kentältä hieman myöhemmin saapuneita opettajiamme. Pyörimme yli kaksi tuntia lentoasemalla, ennenkuin tajusimme lentokentällä olevan kaksi eri terminaalia 😅 Ensikerralla voisi hieman tutustua lentokenttään etukäteen.

Barcelonassa viivyimme yhden yön airbnb majoituksessa, joka ylitti odotuksemme täysin. Tutustumme Barcelonaan paremmalla ajalla kotiin lähtiessä, jolloin vietämme Barcelonassa kaksi yötä.

 

Zaragozaan saavuimme junalla. Majoitus sijaitsee Zaragozan keskustan tuntumassa ja täällä riittää nähtävää ja koettavaa. Suosittelemme ehdottomasti hankkimaan majoituksen itse, koska yhteistyökoulu Moveran asuntola sijaitsee keskellä ei mitään, jolloin aito espanjalainen tunnelma voi jäädä kokematta.

   

Matkan varrella on sattunut pieniä vastoinkäymisiä, mutta ne on onneksi aina saatu selvitettyä ja asiat ovat edenneet mukavasti lähtökohdista riippumatta. Olemme tutustuneet kaupunkiin, nauttineet espanjalaisesta ruuasta ja kaupungin hulinasta.


Tuuli sai harjoittelupaikan akvaariosta ja Pia puutarhasta. Naiset ovat tänään aloittaneet ensimmäisen harjoittelupäivän ja siitä kerromme lisää seuraavissa postauksissa. Kia sai harjoittelupaikan villieläinhoitolasta, joka käsittää pääasiassa luonnonvaraisten lintujen hoitoa. Valitettavasti Kia sairastui ikävään flunssaan ja aloittaa harjoittelun, kunhan paranee. 

Kia, Pia ja Tuuli




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Grande finale

Acuario de Zaragoza

PuutarhateraPiaa :-)